Valencia CF20 marzo 2020

#TaldiacomohoyVCF… Torna a viure la victòria de Copa davant l'FC Barcelona de 2008

El 20 de març de 2008, el Valencia CF es classificava per a la final de Copa després de véncer a Mestalla al FC Barcelona (3-2). Després de l'empat del partit d'anada (1-1), el coliseu valencianista es va preparar per a viure una gran nit que no va defraudar a ningú. El ‘Pipo’ Baralla va obrir el marcador amb un zurdazo endiablat des de fora de l'àrea, abans que Juan Mata, després d'una passada del ‘Guaje’ Vila, anotara el 2-0 en el minut 44. Mestalla va embogir.

Després del descans, l'FC Barcelona va reduir distàncies amb un gol d'Henry, però al minut següent Silva li va posar amb el seu guant una pilota a Mata per a marcar el 3-1. Malgrat el marcador va tocar patir, ja que Eto'o va anotar el 3-2 mancant deu minuts per al final, però el Valencia CF va resistir amb el suport de la seua afició per a aconseguir la final de Copa que va acabar conquistant.